Nya bilder

Hej!

Dags för liten uppdatering, i menyn har jag skapat ”Övriga bilder”. Här lägger jag lite olika bilder ifrån artiklar m.m.

Carl Flensburg f 1856 blev 1904 första livmedikus (förste läkare) till Kung Oscar II, efter Oscar II död blev han livmedikus till Kung Gustav V. I Bilden här ser man honom vaka över Oscar II dödsbädd. Du kan se han till vänster bredvid kungens säng. Oscar II var en sommargäst hos Flensburg vid flera tillfällen och man kan anta att de hade en bra relation med varandra.

Ett svar på ”Nya bilder

  1. Hej
    Ser att du hittat bilder som jag lagt upp i Ancestry. Kul! Jag har fler bilder som säkert föreställer medlemmar i släkten Flensburg men som jag inte kan identifiera. jag ser att du lagt in en bild som jag gissat föreställer Davida Flensburg och hennes make Ferdinand Nordblad. Men du har en bild sedan tidigare med samma kvinna fast med namnet Louise Flensburg. Om det är korrekt bör min bild föreställa Louise och Emil Flensburg, inte Davida och Ferdinand. Hälsningar Jan (ättling efter August Flensburg f 1811)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.