Hej och välkomna !

Hej !

Mitt namn är Patrik Flensburg och har forskat en hel del i familjen Flensburg. Jag kommer på denna sidan lägga ut allt som jag har rörande Flensburg. Om du klickar på länken ovanför som heter ”Till Flensburgs släktträd” så kommer du till hela släktforskningen. Det börjar Med Hans Brodersen född 1583 i Flensburg vår äldsta anfader. Han son Johan flyttade till Malmö från staden Flensburg  och tog namnet Flensburg. Där finns även skärmklipp ifrån kyrkoböcker där jag har hittat information om personer.

Jag kommer också att lägga upp alla skärmklipp som jag gjort från olika kyrkoböcker men också annat material som jag har om Flensburg i bilder ifrån olika arkiv.

Jag kommer meddela här när saker blir klara, just nu har jag bara lagt upp meny för kyrkoböcker och där under födelsebok, jag kommer starta med att lägga upp de bilder jag har ifrån olika Flensburgares födelseböcker.

Så välkommen !

Patrik Flensburg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.