Boye Hansen f 1613

Boye Hansen f 1613 är bror till Johan Flensburg f 1615 (Johan flyttade till Malmö från Flensburg och tog namnet Flensburg). Det verkar som bröderna flyttade till Skåne samtidigt. Johan hamnade i Malmö medan Boye först hamnade i Lund och sedan till Landskrona. Boye stannade sedan i Landskrona och var köpman. Han dog i Landskrona 1669. Jag har länge letat efter vad som hände med Boye, gifte han sig ? Fick han barn ? Är det en helt ny gren i släktträdet? Jag har via bouppteckningsregister kunnat hitta hans fru, hon heter Maren Andersdotter, så hon läggs till i släktträdet. Jag hoppas kunna hitta mer info om Boye. Jag är ändå glad att jag hittat något om Boye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.