ÄR DETTA ETT GENOMBROTT !!

Hej!

Oerhört spännande. Från olika källor har jag hittat fadern till Hans Brodersen f 1583. I många år har jag letat efter en länk vidare till anfäder bortom Hans Brodersen. Då jag inte kan se kyrkoböckerna ”live” så är det inte 100% bekräftat. Men jag tycker att källorna är så många nu att det bör bekräfta bilden. Dessutom har jag kunnat hitta anfäder i socken Hederslev norr om Flensburg som stämmer med vissa data. Fadern till Hans Brodersen heter Broder Boysen f 1560 i församlingen Hederlev, han flyttar till Flensburg under sitt liv. Det roliga är att jag har hittat utdrag ifrån Danska historiker om personerna, detta ger extra krydda. Om ni följer trädet upp till Jessen Boye ”Den äldre” så är han gift med Juel Thomasdatter f 1390, i hennes anfäder träd hittar jag adliga familjer, Drottningar av Danmark, Jarl av Själland m.m och tro mig (även om det inte i lagt än) så är vi släkt med bla Harald Blåtand, helt otroligt. Med den grenen så hamnar vi på otroliga 700-800 talet av Flensburgs anfäder.

Vilken dag

Patrik

2 svar på ”ÄR DETTA ETT GENOMBROTT !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.